Lóvátett lovasok

A Lóvátett lovasok című előadásunk a 2019-es színházi évadunk legsikeresebb darabja.

A Magyar Lovas Színház Komárom 2024-ben ünnepli fennállásának 20. jubileumát. Az elmúlt két évtized során elkötelezetten dolgoztunk azon, hogy magas színvonalú, emlékezetes előadásokkal gazdagítsuk a színházunk kulturális palettáját. Ebben a jubileumi évben szeretnénk kifejezni hálánkat Nézőinknek és Támogatóinknak, így a közönség által legkedveltebb előadásokkal készülünk.

A Lóvátett lovasok című előadásunk a 2019-es színházi évadunk legsikeresebb darabja.
Gázsi, az öreg lókupec kiszabadul a börtönből, hazatértét családja nagy mulatsággal várja. Elhatározásában – miszerint felhagy a bűnözéssel, jó útra tér, hogy példát teremtsen gyermekeinek – hamar megingatja egy nem várt fejlemény: megdöglött az a ló. A ló, amire egykori cellatársa rokonaitól nagy előleget kapott a családja.
Az még csak tetézi a bajt, hogy fia Rómeó és barátja Merkució, az ifjú lókupecek nem hajlandók feladni hivatásukat, sőt modernizálni akarják a szakmát, csak úgy Olasz módra.
Ezután már csak hab a tortán, hogy lánya Jennifer, tovább akar tanulni, valamint a közeli lovas iskolába is beiratkozott. Itt ismerkedik meg egy fiatalemberrel, akitől rövidesen áldott állapotba kerül és feleségül akar menni hozzá. Az igazi probléma amikor kiderül a fiatalember foglakozása.

A zenés komédia egy megtörtént eseményeken alapuló, napjainkban játszódó történet sok humorral, garantált nevetéssel, tanulságos végkifejlettel. A darabot természetesen megannyi lovas jelenet színesíti. A fajsúlyos, társadalmi kérdéseket feszegető zenés előadás betekintést nyújt napjaink lovas világának néhány szeletébe is.

Szereplők:
A Magyar Lovas Színház Komárom társulata
 
Közreműködik:
A Magyar Lovas Színház Komárom tánckara, lovasai és statisztái
Cortina Színitanoda növendékei
 
Rendező: Zayzon Csaba

Játékidő: két felvonás, 2 óra 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Jegyvásárlás 2024. Május 31.
19:00 Előadás

Jegyvásárlás 2024. Június 1.
19:00 Előadás

Sign Up For Our Newsletter

Get weekly email containing tips about newest event

Zero Spam. You Can Unsubscribe Anytime