Operett Gála

A cím nem rejt magában semmi különöset, hiszen a magyar ember számára az egyik legvilágosabb szó az operett. Ez a műfaj a sajátunk.

A Magyar Lovas Színház Komárom 2024-ben ünnepli fennállásának 20. jubileumát. Az elmúlt két évtized során elkötelezetten dolgoztunk azon, hogy magas színvonalú, emlékezetes előadásokkal gazdagítsuk a színházunk kulturális palettáját. Ebben a jubileumi évben szeretnénk kifejezni hálánkat Nézőinknek és Támogatóinknak, így a közönség által legkedveltebb előadásokkal készülünk.

Operett Gála. A cím nem rejt magában semmi különöset, hiszen a magyar ember számára az egyik legvilágosabb szó az operett.
Ez a műfaj a sajátunk.

Lehár, Kálmán, Jakobi, Ábrahám… ismert operett szerzők, kiknek művei mind abban a korban születtek, amikor a ló az embernek könnyebbé tette a közlekedést, a munkát, egyszóval az életet. De már azokban az időkben sem csak eszközként tekintettek a lóra, hanem társként is. Grófok, bárók, parasztok, kocsisok mind-mind lóval és hintóval jártak.

Így már talán érthető, hogy a téma adja magát a Lovas Színház repertoárja számára, ezért úgy gondoltuk, hogy a nézők a Magyar Operett legszebb darabjaiból egy olyan válogatást kaphatnak, amely két felvonásban, látványos lovas jelenetekkel és parádés szereposztással ragadja magával a kedves nézőinket az operett sokszínű világába.

Szereplők:
A Magyar Lovas Színház Komárom társulata
 
Közreműködik:
A Magyar Lovas Színház Komárom tánckara, lovasai és statisztái
Cortina Színitanoda növendékei
 
Rendező: Zayzon Csaba

Játékidő: két felvonás, 2 óra 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Previous slide
Next slide

2024 Szeptember 20. 18:00

2024 Szeptember 21. 18:00

Sign Up For Our Newsletter

Get weekly email containing tips about newest event

Zero Spam. You Can Unsubscribe Anytime